Bedrijfsnaam

RoBoJob N.V.

Postadres

Industriepark 12 zone B 2220
Heist-op-den-Berg (België)

Bezoekadres

Industriepark 13 zone B 2220
Heist-op-den-Berg (België)

Ledenlijst

RoBoJob N.V.

CNC-Automatisering. Meer dan ooit een noodzaak.

Automatisering is niks nieuws. Ook niet in de maakindustrie. Al bijna 15 jaar bouwen we met RoboJob aan laagdrempelige en gebruiksvriendelijke oplossingen die het rendement, de flexibiliteit en de efficiëntie van uw machinepark aanzienlijk kunnen verhogen. Zo hebben we al meer dan 850 van onze robots geïnstalleerd in binnen- en buitenland. Niemand doet het ons na.

Wat wél nieuw is, is de absolute noodzaak om te investeren in de automatisering van uw machinepark. Nu meer dan ooit. De afgelopen maanden werd op een erg pijnlijke manier duidelijk hoe afhankelijk we met z’n allen zijn van onze maakindustrie. Mondmaskers, ziekenhuisbedden of beademingstoestellen: er bleek al snel een tekort aan. Bovendien bleek dat het grote merendeel van deze producten in het buitenland geproduceerd wordt.

Dit is hét moment om uit onze comfortzone te treden en op zoek te gaan naar oplossingen die misschien niet voor de hand liggen. Enkel dan kunnen we erin slagen om onze lokale maakindustrie nieuw leven in te blazen. Met oog voor het werkplezier van de operator. Er zit meer in uw CNC-machine. Met RoboJob haalt u het er ook uit.

Wacht niet langer en zet nu de stap naar CNC-automatisering. Bij RoboJob treft u een partner die u het meest uitgebreide portfolio in de markt kan aanbieden. Bovendien kunt u vertrouwen op onze ervaring met meer van 850 installaties op de teller.
RoBoJob N.V.

Inschrijven nieuwsbrief

[contact-form-7 id="1478" title="Contact form newsletter"]