FPT-VIMAG zet in 2021 verder in op:
• Positionering in het reguliere beroepsonderwijs (mbo) door onder andere input te leveren voor de vernieuwing van het kwalificatiedossier Metaalbewerken (plaatwerkers, lassers en constructiewerkers).
• FPT-VIMAG ontwikkelt twee praktijkgerichte modules via het online leerplatform oZone, gericht op opleiding van de arbeidsmarkt (hiervoor loopt een subsidie aanvraag).
• Organisatie van een thematische Technology tour, met als doel de laatste technologische ontwikkelingen te presenteren aan onderwijskundigen van scholen en Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB).
Nieuwe algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden ook in Engels
26-01-2021FPT-VIMAG contributiefacturatie zonder BTW in 2021
22-03-2021Nieuws
Door digitalisering en snelle technologische ontwikkelingen zijn werkzaamheden aan het veranderen. Naast inzet op het reguliere onderwijs, heeft de impact van digitalisering én van COVID-19 ook grote invloed op de arbeidsmarkt. Functies wijzigen en er zijn nieuwe skills nodig om continuïteit te waarborgen. In sommige gevallen verandert de inhoud van het werk. Bedrijven in de metaalsector hebben uitdagingen om nieuw personeel te vinden. De instroom van nieuwe medewerkers vanuit de reguliere onderwijsinstellingen is laag en sluit niet aan.
FPT-VIMAG krijgt subsidie voor onderwijs
Meer informatie over dit artikel of wilt u actief bijdragen?
Voor meer informatie over dit artikel of actief bijdragen kunt u contact opnemen met het FPT-VIMAG-secretariaat. Dit kan telefonisch op 088 400 85 50 of door een mail te sturen naar info@fptvimag.nl. U kunt ook direct de betrokken leden benaderen voor meer informatie.